Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Wat is er zo bijzonder aan het Shungite mineraal?

476 Views

Wat is Shungite?

Shungite is een natuurlijk buitenaards mineraal afkomstig van een Russische meteoriet van ongewone samenstelling en structuur wat bestaat uit een unieke vorm van koolstof. Het heeft ook unieke eigenschappen en wordt alleen in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland gevonden. Zodoende de naam Shungite.

Wat is er zo bijzonder aan het Shungite mineraal?

Met deze Shungite kun je water revitaliseren. Het zuivert zowel water als lucht en wordt als zodanig gebruikt in zowel lucht en waterfilters er zijn vele laboratorium onderzoeken die de effecten aantonen en bevestigen.

Shungite zuivert dus water en lucht, beschermt mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen.

Naast de geweldig reinigende en helende eigenschappen het absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust. Shungite ontvangt de genezende kracht van de fullerenen een bolvormige holle molecuul die bestaat uit tientallen koolstofatomen en die alleen in Shungite voorkomt.

 

Lees verder op:

http://expand-your-awareness.com/nl/blogs/2016/shungite-maakt-het-zo-bijzonder/

Promoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen