Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Koos de Bruin

76 Views

Geplaatst door Koos de Bruin op Promoot je bedrijf op Social Media Complete: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/

inzicht
€100 - Wehl

Ben je de weg een beetje kwijt? Wat wil ik nou eigenlijk, waar ben ik goed in, en hoe ga ik mijn wensen vorm geven en doelen bereiken?

Met dit soort vragen worstelen heel veel mensen. Of het nou in de werk- of relationele sfeer ligt. Het energieniveau daalt, de inspiratie en motivatie is weg om doelen neer te zetten, laat staan te bereiken en we blijven hangen in het ”coude vertrouwde”d waar we eigenlijk al lang van weten dat het niet (meer) bij ons past. Ieder keer lopen we tegen dezelfde issues aan. We zien allemaal beren op de weg. Ik help je deze beren te gaan knuffelen of uit de weg te ruimen. Er komt weer ruimte in hoofd en hart. Je kunt weer vrij(er) adem halen en ziet de toekomst positief tegemoet. We gaan weer voelen i.p.v. denken.

In-Zicht gaat antwoorden geven op al deze vragen. Ga mee op de ontdekkingsreis naar nieuwe inzichten. Raak gemotiveerd en geïnspireerd, met hulp van je mede-cursisten en natuurlijk met behulp van mij als jouw coach. Je gaat het zelf ontdekken, ik geef je het duwtje in de rug dat zo hard nodig is.
In-Zicht bestaat uit 4 avonden:

Voor meer details en informatie verwijs ik naar:

http://www.gedachten-kracht.nl/koos-de-bruin/in-zicht/

De bijdrage; € 100,00 p.p.Maximaal 8 personen, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen.

Locatie: Lichtenvoorde

Data: Dinsdag 11-4-2017, Woensdag 19 -4-2017, Dinsdag 25-4-2017 en Dinsdag 2-5 -2017 inloop 19.15-19.30 uur, einde +/- 22.15 uur
Voor meer informatie kijk op /www.gedachten-kracht.nl/koos-de-bruin/in-zicht/ of stuur een PB of mail naar info@koosdebruin.nl.

Vind je het lastig om je in een groep open te stellen en wil je een persoonlijk consult? Door gebruik te maken van diverse tools, kan ik je meer inzicht geven in je bewuste of onbewuste blokkades, emoties en remmingen. Zo kunnen we samen de (lood)zware rugzak die je (soms al jaren) met je meedraagt stukje bij beetje verlichten en opruimen. Ik help je graag.  Voor een persoonlijk consult van maximaal 1.5 uur bereken ik € 52,50.

Delen is ook anderen de kans geven om in-zicht te krijgen!Koos de Bruin shared a link to the group: Promoot je bedrijf op Social Media Complete (Nederland).
Ben je de weg een beetje kwijt? Wat wil ik nou eigenlijk, waar ben ik goed in, en hoe ga ik mijn wensen vorm geven en doelen bereiken?Bron: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/permalink/838805406259765/

                      

Promoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties