Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Jacqueline Vd Meer

92 Views

Geplaatst door Jacqueline Vd Meer op Promoot je bedrijf op Social Media Complete: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/

Zonen, dochters en papa's : Maak er een fijne Moederdag van ok ? Wij helpen graag een handje mee, hoor :) :) :)Jacqueline Vd Meer shared De Meerhoeve & Sevens's event to the group: Promoot je bedrijf op Social Media Complete (Nederland).
Vanaf 11:30 uur is moeder ( uiteraard samen met iedereen die zij graag dicht bij zich heeft ) van harte welkom in de zalen van de Meerhoeve. Het grote verwennen begint met een sprankelend glas Prosecco en aansluitend zal het startsein klinken voor onze uitgebreide, feestelijke Moederdagbrunch met o.a. :
huisgerookte Alevidoff-zalm, vissalade met fruits de mer, rose garnalen, oesters uit eigen homarium, gerookte runderlende, een keur aan vleeswaren en zoetigheden voor al die heerlijke broodsoorten, maar ook een romige voorjaarssoep, diverse mooie kazen waaronder een Brie de Meaux en een Chaumes, warm gerookte zalm op fettuccini met witte wijnsaus, Parijse aardappelsalade, salade caprese, rauwkostsalades, penne pasta salade met Pancetta en olijven, groentequiche, warme beenham, kalfsrago\u00fbt, Ardenner-ham, roereieren met spek of zalm, etc. etc.

Als afsluiter is er natuurlijk een overheerlijk dessertbuffet met bijvoorbeeld : pistache-ijstaart, champagnebavarois, mangobavarois, chocoladetaart, slagroomsoesjes, ananas en slagroom, maar ook nog meer heerlijke ijstaarten, fruitbavaroises én een chocoladefontein met marshmellows en lange vingers !

Gedurende het brunchbuffet kan een ieder onbeperkt genieten van koffie, thee, melk en jus d'orange.

Speciaal voor de kids :
Moeder kan gewoon genieten, want entertainment voor de kids is geregeld: springkussen, kleurtafel, filmhoek én papa, natuurlijk!
Daarnaast is er uiteraard een kinderbuffet, maar de kids mogen ook meesnoepen bij het grote buffet ...

MOEDERDAGBRUNCH
11:30 - 14:30
€ 32,50 P.P.
KIDS 1 - 15 jr : € 1,= PER JAAR
Reserveren ? 071-5018291Bron: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/permalink/857910364349269/

                      

Promoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties