Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Photos from Zebratilla Duo Rolgordijnen's post

185 Views

Geplaatst door Zebratilla Duo Rolgordijnen op Promoot je bedrijf op Social Media Complete: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/

duo rolgordijnen
€1 - Eindhoven

Kalite tesad\u00fcf degildir.

☀️ZOMER ACTIE ☀️GRIJP NU UW KANS.
Slechts €450,- per verdieping op maat binnen 10 werkdagen:
Wij hebben voor u de beste kwaliteit duo rolgordijnen zeer gunstig geprijsd. Vraag een vrijblijvende offerte aan en verras uzelf.

Gratis service mogelijk:
Afhankelijk van de reisafstand en de hoogte van uw orderbedrag, zou een afspraak aan huis mogelijk kunnen zijn inclusief inmeting en montage. Ook kunt u onze stofstalen bezichtigen tijdens onze service aan huis. Kortom, uw raamkozijnen worden zorgvuldig opgemeten, vervaardigd en veilig geplaatst.

Tientallen:
Onze actie beperkt zich niet tot een paar modellen. Bij ons kunt u kiezen uit tientallen kleurrijke duo rolgordijnen met duurzame top kwaliteit. U kan kiezen uit smalle banen of brede banen, structuur of effen stof in een mooi palet van natureltinten. Er is voor elke stijl en smaak een passend duo rolgordijn te vinden bij Zebratilla.

Specialist:
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van duo rolgordijnen op rolsysteem. Wij hebben een grote, ruime bedrijfshal waar we onze productie uitvoeren en opslaan. Door eigen productie zijn we verzekerd van de kwaliteit van onze producten en kunnen we ze tegen de laagste prijs aanbieden.

Vrijblijvende offerte:
Mail ons uw kozijn maten door en ontvang snel een vrijblijvende offerte. Vermeld breedte en hoogte. Vergeet niet uw woonplaats te vermelden ivm reisafstand voor gratis service aan huis inclusief inmeting en montage.

Al jarenlang zijn de duo rolgordijnen van Zebratilla zeer geliefd. Ons team van professionals is u graag van dienst. Ons geleverd werk zal u tevreden stellen.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of afspraak. Wij staan u graag te woord.

Privé bericht of mailen aub.
Tel: 0654320711  Email: zebratilla@hotmail.com
Looierstraat 7a 5408SZ Volkel. Kvk: 56880359
Bron: https://www.facebook.com/groups/socialmediacomplete/permalink/903632949777010/

                      

Promoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties