Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Las Vegas aanslag vanaf Mandalaybayhotel op een familieconcert,

1011 Views
Alweer een aanslag tijdens een country familieconcert rond 10uur Nederlandse tijd vanaf Mandalaybayhotel boven verdieping zijn machine geweer twee keer leeg schoot. Een sluipschutter (lokale Las Vegas bewoner)gepakt, maar mogelijk zijn er dus meerdere. Zijn roommate is nog niet gevonden.
 
Tijdens het concert riep een spaansuitziende vrouw tijdens het concert dat iedereen tijdens dit concert zou overlijden. Deze vrouw werdt door beveiliging verwijderd, waarnaar 45minuten later het vuur van machine geweren werdt geopend van af hotel tegenover werd geopend. 
 
Mensen worden geadviseerd uit de buurt te blijven, politie controleert alle tassen en trokt hun pistool naar mensen, omdat ze niet wisten wie een gevaar was of niet. Vermoeden was dat er meerdere schutters waren, maar inmiddels hebben ze dat opgehelderd.

Blijf up to date middels deze link:  http://edition.cnn.com/2017/10/02/us/las-vegas-shooting-live/index.html
 
Las Vegas at the scene
Op zijn minst een agent tijdens duty is in zijn nek geschoten.
.Diverse doden, gewonden en getraumatiseerden,
 

Promoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties

    Melanie de Graaf
    UPDATE: Inmiddels grootste dodelijke massshoting in Amiricaanse history. 50 overleden 200 gewonden tot nu toe. Vele Britten waren aanwezig. Mogelijke schutter (#Steven #Peddock 64jr) van de 32e verdieping is in het hotel neer geschoten. Zijn kamergenoot mogelijk medeplichtige (spaans uitziende vrouw) is inmiddels gevonden. Twee off duty officers dood. Ze vermoeden dat het niet gaat om een terrorist en de dader geen politieke redenen heeft.

    Ruim 30.000mensen waren bij het muziek festival aanwezig.


    Volg het nu live