Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Medewerker Bediening Buren Ameland

518 Views

Voor onze opdrachtgever, een sfeervol café restaurant op een prachtige locatie in het dorp Buren zoeken wij een fulltime medewerker bediening!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten, overdag een lekkere drukke lunch op het zonnige terras en ’s avonds diner in het restaurant. Zomers bruist het tot avonds laat van de gezelligheid, aan de bar of op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé bevindt zich een leuk appartement. Wij bieden een leuke horeca baan aan op fulltime of flex basis tot tenminste einde seizoen en als het goed klikt voor onbepaalde tijd.

Functie eisen

Wij zijn per direct op zoek naar één of meer medewerkers van 18 jaar of ouder met enige horeca-ervaring.

Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en Duits redelijk tot goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Wij bieden een salaris conform horeca CAO aan, het aantal te werken uren wordt in overleg bepaald.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Wij komen graag in contact met bediening medewerksters die per direct en tot eind oktober kunnen blijven werken. Kandidaten die alleen de weekenden en schoolvakanties kunnen werken zijn eveneens van harte welkom. Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf!

Heb jij zin in een leuke baan op Ameland? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

Het bericht Medewerker Bediening Buren Ameland verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/medewerker-bediening-buren-ameland/
By: Lars Visser
Posted: April 3, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties