Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Allround medewerker Hotel (fulltime)

133 Views

Voor een leuk en gezellig hotel in West zijn wij per direct op zoek naar een allround medewerker voor het hotel. De functie bestaat uit ontbijt, bediening & schoonmaak en is fulltime.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Wij zoeken een representatieve en flexibele medewerker voor de functie van allround medewerker bij een Hotel in West Terschelling. In deze functie werk je in de ontbijt bediening en huishouding. Je wordt op alle facetten van het Hotel ingewerkt zodat je naar gelang van opgedane kennis en kunde meer taken in het Hotel kunt vervullen, te denken aan bijvoorbeeld receptietaken, het Hotel biedt daarmee een zeer afwisselende baan aan!

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker met enige affiniteit voor de horeca. Je bent vriendelijk, sociaal en representatief en je vindt het leuk om een fijn verblijf voor de gasten te verzorgen.

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan t/m november. Kandidaten die korter beschikbaar zijn ivm studie zijn ook van harte welkom! Kost en inwoning wordt verzorgd, tegen een billijke vergoeding bieden wij een eigen kamer met eigen douche en toilet aan.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Terschelling? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

Het bericht Allround medewerker Hotel (fulltime) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/allround-medewerker-hotel-fulltime/
By: Lars Visser
Posted: March 26, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties