Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Medewerker bediening (fulltime maart-nov)

94 Views

Kom werken als bediening medewerker bij het leukste familie restaurant in de Koog!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw spontaniteit optimaal kan benutten? Kom werken als bedieningsmedewerker bij dit beregezellige familierestaurant in de Koog! Als medewerker bediening werk je allround, je zorgt voor een warm welkom, neemt bestellingen op en serveert deze aan jouw gasten.

Functie eisen

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma’s. Ben je gastgericht, heb je affiniteit met de horeca en vind je het boven alles leuk om met mensen om te gaan dan is dit misschien wel jouw volgende baan!

Aanbod

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de kamers boven het restaurant is aanwezig!

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand formulier

Het bericht Medewerker bediening (fulltime maart-nov) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/medewerker-bediening-fulltime-maart-nov/
By: Lars Visser
Posted: March 25, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties