Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Kok / Keukenhulp (fulltime feb-nov)

73 Views

Kom werken als kok of keukenhulp bij het leukste familie restaurant in de Koog!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw kooktalent verder kan ontwikkelen? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit beregezellige familierestaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen!

Functie eisen

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma’s. Ben je gek op koken en hou je van gezellige maar professionele werksfeer dan is dit misschien wel jouw volgende baan!

Aanbod

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de kamers boven het restaurant is aanwezig!

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand formulier

Het bericht Kok / Keukenhulp (fulltime feb-nov) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/kok-keukenhulp-fulltime-feb-nov/
By: Lars Visser
Posted: March 22, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties