Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Bediening Medewerker op Texel (2018)

81 Views

Ben jij die gezellige collega die op zoek is naar een leuke uitdaging en het leuk vindt om op Texel te werken? Voor onze twee restaurants op een prachtige locatie nabij het Noordzee strand van Texel, zoeken wij leuke collega’s voor de bediening!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Zoek jij per februari 2018 een leuke horeca baan op Texel? Zoek niet verder en kom werken als medewerker bediening!

Voor een bedrijf met twee restaurants op zeer toeristische locaties zoeken wij bediening medewerkers met horeca enige ervaring! Wij zoeken fulltimers die tot tenminste oktober kunnen blijven werken (jaarcontract mogelijk)

Wij bieden een leuke baan op een toplocatie en een salaris conform CAO Horeca. Er is nette en ruime woonruimte aanwezig!

Functie eisen

Bij voorkeur heb je ervaring als bedieningsmedewerker. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en kunt goed overzicht houden.

Je bent een flexibele persoonlijkheid en ben je in staat om op vriendelijke, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan de gasten. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier

Het bericht Bediening Medewerker op Texel (2018) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bediening-medewerker-op-texel-2018/
By: Lars Visser
Posted: March 22, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties