Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Medewerker Algemene Dienst Ameland

85 Views

Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Lijkt het jou leuk om bij een Hotel op Ameland te werken? Wij zoeken een medewerker die het vanaf c.a. april kan starten met werken, het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Wij bieden een afwisselende baan aan medewerker algemene dienst aan. Je werkt in de ochtenden mee in de schoonmaak van het hotel en kunt je uren aanvullen door mee te helpen in de afwas, keuken of ontbijt.

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker die het leuk vindt een periode op Ameland te komen werken en bij voorkeur ervaring heeft met schoonmaak werkzaamheden.

Aanbod

Wij bieden een parttime baan met mogelijkheden tot jaarcontract aan. Werkdagen in overleg! Onze opdrachtgever vergoed de bootkosten, overige reiskosten zijn voor eigen rekening.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier

Het bericht Medewerker Algemene Dienst Ameland verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/medewerker-algemene-dienst-ameland/
By: Lars Visser
Posted: March 20, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties