Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Hulp kok Texel

53 Views

Wij verassen onze gasten graag met smaak, verras jij ons met jouw inzet als kok?

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Wij verassen onze gasten graag met smaak, verras jij ons met jouw inzet en enthousiasme in de keuken? Als kok werk je actief mee met onze zelfstandig werkend koks en probeer je zoveel mogelijk te leren door te doen. Je bent van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden van de mise en place tot aan doorgeven op de pas. In onze keuken gelden geen rangen of standen, koken is teamwork! Hebben wij jouw aandacht, lees verder en solliciteer!

Functie eisen

Jij houdt niet van autoriteit en ander bazig gedoe maar gelooft in samenwerken en goede communicatie op de werkvloer. Jij voelt je in het team als een vis in het water en leert graag on the job, samen maak je er iets moois van! Lokaal, vers, vanaf de basis met oog voor kwaliteit zijn steekwoorden die op jouw kookkunsten van toepassing zijn. Zowel ervaren als onervaren kandidaten zijn welkom om te reageren, jouw inzet en plezier in het werk zijn daarbij de belangrijkste schakels tot succes!

Aanbod

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de appartementen boven het restaurant is aanwezig!

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaand formulier.

Het bericht Hulp kok Texel verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/hulp-kok-texel/
By: Lars Visser
Posted: March 19, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties