Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Bedieningsmedewerker fulltime Texel (maart/nov)

16 Views

Een fijne werkplek, top locatie, gezelligheid en een leuke baan, wij hebben het allemaal!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Het gezellige familie restaurant is gelegen in de Cocksdorp op loopafstand van het strand en nabij enkele van de meest toeristische hotspot van Texel de vuurtoren. Het concept van ons restaurant is puur, dit proef je aan de kwaliteit van onze gerechten maar ook in de beleving van gastvrijheid voor zowel jong en oud.

We werken met een klein team en daarom zijn je taken divers en afwisselend, als medewerker bediening is jouw werk daarom geen dag het zelfde. Vanaf de dagelijkse voorbereidingen tot het presenteren van ons menu en dagelijkse specialiteiten jij doet het allemaal met een glimlach en veel plezier. Deel jij onze passie voor de horeca, herken jij jezelf in bovenstaande en kom je graag een seizoen of langer op Texel werken dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Passie voor de horeca en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom op zoek naar collega’s die zelfstandig kunnen werken, passie voor het vak hebben en het werk zien op zowel de drukke en de minder drukke momenten. Diploma’s zijn geen vereiste, een goede inzet is veel belangrijker. Vaste betrekking, seizoensbetrekking en vakantiebaantje behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Je spreekt Nederlands en Engels. Kennis van de talen Duits is een pre
Periode: je bent minimaal 6 weken achtereenvolgend beschikbaar voor part-time en minimaal 7 maanden voor full-time.Aanbod

Wij houden van duidelijkheid, eerlijkheid en mensen die met hun werk bezig zijn. Leeftijd 16-40 geslacht m/v. Huisvesting kan door ons worden verzorgd. Vaste betrekking, seizoenbetrekking en vakantiebaantje behoren allemaal tot de mogelijkheden! Huisvesting is aanwezig

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Heb jij zin in een leuke job op Texel? Reageer dan via onderstaand formulier of bel op onderstaand nummer.

Lars Visser 0519 346399

Het bericht Bedieningsmedewerker fulltime Texel (maart/nov) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bedieningsmedewerker-fulltime-texel-maart-nov/
By: Lars Visser
Posted: March 8, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties