Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Bediening medewerker Texel

44 Views

Zoek jij een leuke baan in de Texelse Horeca? Solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Zoek jij een leuke baan in de Texelse Horeca? Dit gezellige Familie Restaurant is op zoek naar een leuke, vlotte en gastvrije medewerker bediening. Ben jij die vriendelijke bedieningsmedewerker die kan zorgen voor een ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen sfeer waar iedereen zich welkom voelt, solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel!

Dit familierestaurant is bij uitstek de plek voor een gezellig diner of een lekkere lunch. De koks maken met uitsluitend dagverse ingrediënten van ieder gerecht een ware delicatesse. De gerechten in ons restaurant zijn geïnspireerd door de authentieke Hollandse keuken en het wisselen van de seizoenen. De vriendelijke bediening in het Texelse restaurant maakt het uitje compleet. Bij dit familierestaurant is iedereen welkom! De sfeer is ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen.

Functie eisen

Heb jij affiniteit met de horeca, enige ervaring maar barst je van de motivatie om er samen met ons een topseizoen van te maken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Aanbod

Wij bieden:

  • een marktconform salaris op basis van de Horeca CAO;
  • kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;
  • een baan tot 1 november met een dienst verband van 32 A 38 uur;

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Heb jij zin in een leuke job op Texel? Reageer dan via onderstaand formulier of bel op onderstaand nummer.

Lars Visser 0519 346399

Het bericht Bediening medewerker Texel verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bediening-medewerker-texel/
By: Lars Visser
Posted: March 18, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties