Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Kok / Zelfstandig werkend kok Schiermonnikoog

55 Views

Is koken jouw passie kom dan werken op Schiermonnikoog!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Voor een van de leukste restaurants op Schiermonnikoog zoeken wij ervaren (zelfstandig) kok(s) en aspirant koks. In deze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, soepen, sauzen, banket en ijs zo veel mogelijk producten zijn huis gemaakt. Voor de echte vakman/vrouw is dit het bedrijf waar je jouw culinaire hart op kan halen. Het betreft een fulltime functie die tijdelijk of als jaarbetrekking in te vullen is.

Functie eisen

Bovenal heb je passie voor het vak. Dit zien wij graag terug in jouw werkervaring of jouw bereidheid om het vak te leren.

Aanbod

Wij bieden je een leuke baan, een prima werkplek met kost en inwoning, een aantrekkelijk salaris en uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Het geboden salaris is afhankelijk van leeftijd en opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Het bericht Kok / Zelfstandig werkend kok Schiermonnikoog verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/kok-zelfstandig-werkend-kok-schiermonnikoog/
By: Lars Visser
Posted: March 13, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties