Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Keukenhulp / Kok Ameland

33 Views

Kom jij ons helpen in de keuken? Wij zijn op zoek naar een keukenhulp / kok als steun en toeverlaat van onze koks!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Ben jij toe aan een leuke uitdaging op een Waddeneiland en hou je van koken? In deze afwisselende functie als hulpkok werk je mee tijdens de bereiding van gerechten zorg je samen met de koks voor een goede voorbereiding voor lunch en diner. Je ontwikkelt een oog voor kwaliteit en let goed op de houdbaarheid en versheid van de ingrediënten zodat je samen met de koks zorg kunt dragen voor smakelijke en mooi gepresenteerde gerechten.

Functie eisen

Wij zoeken een leuke collega die het vak graag wil leren van onze koks. Iemand met affiniteit voor koken en die het leuk vindt om in de keuken van ons restaurant te werken aan onze kwalitatief hoogwaardige gerechten. Onze ideale kandidaat hoeft niet per se ervaren te zijn want alles valt te leren. Wel verwachten wij van je dat je zowel tijdens drukte en tijdens rustige momenten blijft presteren!

Aanbod

Wij bieden een leuke baan bij een fris en jong bedrijf! We werken met een jong team van enthousiaste en gezellige mensen die klantvriendelijkheid en servicegericht zijn. Wij bieden een goed salaris volgens CAO aan en huisvesting in onze personeelskamer.

Sollicitatie

Inlichtingen
Lars Visser 0519 346399

Lijkt het jou leuk om als hulpkok aan de slag te gaan of ontvang je graag meer informatie over deze vacature? Jouw reactie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier!

Het bericht Keukenhulp / Kok Ameland verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/keukenhulp-kok-ameland/
By: Lars Visser
Posted: April 17, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties