Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Huishouding medewerker

129 Views

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Solliciteer dan op deze vacature en kom werken in het hechte en gezellige team van dit mooi gelegen en goed aangeschreven Hotel op Ameland!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Schoon, schoner, schoonst! Voor de gasten van een Hotel is een schone kamer net zo belangrijk als een gastvrije ontvangst. Het schoonmaak team is daarom één van de waardevolste onderdelen van het personeelsbestand. Zorg jij binnenkort samen met ons voor dat alle gasten naar tevredenheid in het Hotel verblijven? Solliciteer op deze vacature en kom werken in het hechte en gezellige team van dit Hotel!

Als housekeeper / kamermeisje werk je per week vijf dagen van c.a. 5 uren per dag. In deze functie draag je samen met jouw collega’s zorg voor de schoonmaak van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes.

Functie eisen

Vanwege gebrek aan huisvestingsmogelijkheden zoeken wij bij voorkeur kandidaten die in de gelegenheid zijn voor de werkzaamheden te reizen naar Ameland, bootkosten worden volledig vergoed.

Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent betrouwbaar en hebt een gezonde werklust.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button

Het bericht Huishouding medewerker verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/huishouding-medewerker/
By: Lars Visser
Posted: April 15, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties