Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Hulpkok Strandpaviljoen (fulltime)

89 Views

Word jij onze nieuwe rechter en linkerhand in de keuken?

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Als hulpkok ben je de steun en toeverlaat van onze koks, een ware duizendpoot die er is wanneer je hem nodig hebt en zelfstandig kan werken op lunch, voor- en nagerechten. Je draait je hand niet om voor de dagelijkse mise en place en doet het allemaal met veel plezier, waar het kan kijk je de (kook)kunst af van de kok want ja uiteindelijk wil jij ook achter de kachel 🙂

Functie eisen

We kunnen je vermoeien met een hele waslijst aan wensen en voorkeuren, dat doen we dus lekker niet. Eigenlijk verwachten wij maar één ding en dat is dat je het prachtig vindt om in de keuken te werken.

Aanbod

Wij bieden je een pittige baan als keukenhulp en eerlijk is eerlijk het kan knap hectisch zijn. Daar tegenover staat dat je werkt in de professionele keuken van één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland, je werkt in een gemotiveerd maar altijd gezellig team. We bieden een goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Kost en inwoning zijn aanwezig, de kosten hiervoor bedragen c.a. €15 per dag. Wil jij iedere werkdag afsluiten met dat heerlijke uitzicht op de Noordzee en het strand, solliciteer dan snel!

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaand formulier

Het bericht Hulpkok Strandpaviljoen (fulltime) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/hulpkok-strandpaviljoen-fulltime/
By: Lars Visser
Posted: April 22, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties