Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Horeca medewerker Schiermonnikoog (fulltime)

64 Views

Zoek jij een leuk baan op een unieke locatie? Grijp dan nu je kans en kom werken op Schiermonnikoog!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Voor deze drukke horeca zaak op het eiland Schiermonnikoog zoeken wij een Afwasser / keukenhulp die breed inzetbaar is op de afdelingen in de keuken. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud, leergierig en lijkt het je leuk om in het keukenteam aan de slag te gaan dan is dit jouw kans! Als Afwasser / keukenhulp is de zorg voor schone borden en keukengerei jouw primaire taak, daarnaast assisteer je de koks bij de bereiding van lunches en gerechten.

Functie eisen

Wij zoeken stressbestendige kandidaten die plezier hebben in hun werk! Ervaring is niet het belangrijkste als je het maar leuk vindt om in de keuken te werken leren wij je wat je moet weten.


Aanbod

Je gaat werken in een leuk team van jonge mensen bij een zeer goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog. Kost en inwoning is aanwezig tegen een kleine vergoeding, je deelt de woonruimte met je collega’s dus dat is een goed recept voor gezelligheid! Vanwege de samenstelling van het team zoeken wij kandidaten van 18 tot 25 jaar.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Wil jij werken op Schiermonnikoog en lijkt het jou een leuke functie toe? Solliciteer via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het bericht Horeca medewerker Schiermonnikoog (fulltime) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/horeca-medewerker-schiermonnikoog-fulltime/
By: Lars Visser
Posted: April 24, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties