Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Fietsverhuurder Ameland (jaarcontract) – Nes

Fietsverhuurder Ameland (jaarcontract) – Nes

36 Views

Lijkt het jou een uitdaging om voor iedere vraag de juiste fiets uit te lenen en er voor te zorgen dat de fietsen altijd in keurige staat van onderhoud verkeren?


Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Wij zoeken een algemeen medewerker fietsverhuur voor de fietsenverhuur en de werkplaats. De fietsverhuurder wordt primair ingezet voor de verhuur, schoonmaak en onderhoud van fietsen, scooters e.d. behoren ook tot de werkzaamheden. Als nevenwerkzaamheden ben je ook inzetbaar voor het bezorgen van fietsen op locatie..

Wij bieden:
een veertigurige werkweek
bij gebleken geschiktheid een jaarcontract

Functie eisen

Jij hebt bij voorkeur een uitgesproken enthousiasme voor fietsen en tweewielers. Je spreekt naast goed Nederlands tenminste Engels of Duits en bent een representatieve zelfstandige man/vrouw die in teamverband kan werken. Je bent tenminste in het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Wij bieden je een leuke fulltime baan aan bij het meest gastvrije bedrijf op Ameland in haar categorie! Bij aanstelling ontvang je een jaarcontract welke bij gebleken geschiktheid omgezet kan worden naar vast.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Interesse? Voor meer informatie of sollicitatie verzoeken wij je ons sollicitatieformulier in te vullen. Klik hiervoor op onderstaande link/button.

Het bericht Fietsverhuurder Ameland (jaarcontract) – Nes verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/fietsverhuurder-ameland-jaarcontract-nes/
By: Lars Visser
Posted: May 31, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties