Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Horeca medewerker Ameland – Ballum

72 Views

Serveer jij straks de lekkerste friet en snacks van Ameland?

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Onze nieuwe collega bakt ze bruin en het liefst doorspekt met de nodige humor. Onze snacks en frites worden namelijk verantwoord gefrituurd en dat nemen wij al serieus genoeg 😉 Hou jij van de nodige gezelligheid op je werk, ben je bereid hard te werken en veel te leren dan is deze baan als allround medewerker bij een lunchroom / cafetaria een perfecte baan! In deze functie rouleren je taken vanaf het aannemen, afrekenen en serveren tot en met bereiden van bestellingen.

Een ideale baan voor een scholier of student of iemand met een tussenjaar. In het voor en naseizoen is het hoofdzakelijk druk in de weekenden, vanaf april/mei is het de hele week gezellig druk.

Functie eisen

Jij hebt zin om lekker op Ameland te komen werken en zoekt een leuke baan voor een half jaar of langer. Enige ervaring is prettig maar het allerbelangrijkste is plezier in je werk de rest komt dan vanzelf want alles valt te leren.

Aanbod

Wij bieden een leuke baan in een van de beste cafetaria’s van Nederland aan. In 2016 scoorde dit bedrijf op plaats 66 in de top honderd, een keurige prestatie! De sfeer is informeel en gezellig en we houden naast hard werken wel van een lolletje. Voor huisvesting kunnen wij zorgen, op werkdagen kun je een personeelsmaaltijd gebruiken en in je vrije tijd kun je zelf koken.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Zie jij deze baan helemaal zitten? VVoor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Het bericht Horeca medewerker Ameland – Ballum verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/horeca-medewerker-ameland-ballum/
By: Lars Visser
Posted: July 1, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties