Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Bediening bij het leukste hotel van Nederland! – Schiermonnikoog

177 Views

Voor een hotel/restaurant zoeken wij per direct een bediening medewerker die op Schiermonnikoog wil komen werken.

Organisatie

Tien jaar Waddenvacatures en Uitzendbureau Ameland, een succesvolle periode van groei en ontwikkeling! Vanaf 2017 bieden wij onze diensten aan onder de vertrouwde naam Waddenvacatures. Uw partner voor advertenties, recruitment & payrolling op de Waddeneilanden.

Functie

Ter versterking van ons team zoeken wij een medewerker bediening die op korte termijn een (half)jaar betrekking kan aangaan. Als stijlvolle bedieningsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het wel een wee van de gasten. Naast het uitserveren van gerechten adviseer jij over bijbehorende dranken en zorg je ervoor dat iedere gast geniet van zijn of haar bezoek. Hierbij staat gastvrijheid te allen tijden centraal.

Wij zijn per direct op zoek naar een gezellige collega die het team van dit klassieke hotel/restaurant op Schiermonnikoog komt versterken. De geschiedenis van deze horecagelegenheid gaat terug tot de achttiende eeuw en is een waar begrip op het eiland en daarbuiten.


Functie eisen

Ervaring is een pré, geen must
Je bent enthousiast en flexibel
Je bent sociaal en gastvrij
Je bent een echte aanpakker

Aanbod

Het betreft een fulltime functie, voor 38 uur per week, verdeeld over 5 dagen. En omdat Schiermonnikoog niet naast de deur ligt, bieden we jou kost en inwoning, tegen een kleine vergoeding. De werktijden, het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden worden in overleg bepaald.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Wil jij komen werken voor het leukste Hotel van Schiermonnikoog en misschien wel van heel Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link!

Het bericht Bediening bij het leukste hotel van Nederland! – Schiermonnikoog verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bediening-bij-het-leukste-hotel-van-nederland-schiermonnikoog/
By: Lars Visser
Posted: August 2, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties