Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Zelfstandig werkend kok (jaarcontract+huisvesting) – Hollum

Zelfstandig werkend kok (jaarcontract+huisvesting) – Hollum

19 Views

Wij zoeken een een vakbekwame kok die streeft naar een een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Functie

Heb jij pit, kwaliteit, energie, hersenen, niveau, humor en creativiteit ben je servicegerichtheid en steek je graag de handen uit de koksbuis dan zoeken wij jou voor dit Hotel / Restaurant op Ameland.

  • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken.
  • Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart.
  • Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.

Functie eisen

Wij zoeken creatieve koks met plezier in het kookvak die in bezit zijn van certificaten zoals BHV, Sociale Hygiëne en/of leermeester certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris gebaseerd op jouw ervaring;
  • Gratis huisvesting indien nodig;
  • Jaarcontract met mogelijkheden tot vast;
  • Opleidingen in vakkennis/certificaten;

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Het bericht Zelfstandig werkend kok (jaarcontract+huisvesting) – Hollum verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/zelfstandig-werkend-kok-jaarcontracthuisvesting-hollum/
By: Lars Visser
Posted: August 5, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties