Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Bediening medewerker (jaarcontract + huisvesting) – Hollum

18 Views

Is het zorgen voor tevreden gasten en het verlenen van gastgerichte service van topniveau jouw tweede natuur? Kom werken op Ameland!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service van topniveau, om zorg te dragen voor tevreden gasten. Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak is afspraak. In deze functie ben je de gastheer/gastvrouw, kortom het visitekaartje van het restaurant.

In deze functie ontvangt en placeer je de gasten, neemt de bestellingen op en geeft deze door aan de keuken of het buffet, maakt zo nodig eenvoudige bestellingen zelf klaar, bedient de gasten in het restaurant. Verder zorg je voor het maken van en afruimen van de tafels wanneer dit nodig is.

Functie eisen

Enige ervaring als medewerker bediening in een restaurant of Hotel is een pre. Verder vragen wij een uitstekende beheersing van Nederlands taal en een redelijke kennis van de Duitse en Engelse taal. Je bent representatief, stressbestendig en servicegericht en hebt bovenal zin om een periode op Ameland te werken!

Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris gebaseerd op jouw ervaring;
  • Huisvesting indien nodig;
  • Mogelijkheden tot een jaarcontract;
  • Opleidingen in vakkennis/certificaten in overleg;

Sollicitatie

Wij zoeken collega’s kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Voor informatie of sollicitatie ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Het bericht Bediening medewerker (jaarcontract + huisvesting) – Hollum verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bediening-medewerker-jaarcontract-huisvesting-hollum/
By: Lars Visser
Posted: August 7, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties