Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Monteur machines en voertuigen – Nes

29 Views

Kunnen jouw handen maken wat jouw ogen zien? Lees dan direct verder!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Voor een zeer divers bedrijf op Ameland zoeken wij een monteur machines en voertuigen. Denk hierbij aan het onderhouden en repareren van auto’s, tractoren, landbouwmachines, binnen- en buitenboord motoren maar ook het onderhouden en in bedrijf stellen van stroomaggregaten en lichtinstallaties.

Functie eisen

Het betreft hier een zeer veelzijdige functie waarvoor kennis van- en interesse in techniek onontbeerlijk is. Van onze nieuwe collega verwachten wij inzicht en een georganiseerde manier van werken. Kun jij goed sleutelen en weet je snel een oorzaak van een storing te vinden en te verhelpen wordt dan onze nieuwe collega!

Aanbod

Een afwisselende baan waar je als ras techneut je hart op kan halen! Wij bieden een goed salaris en kunnen indien nodig huisvesting (voor 1 persoon) op Ameland verzorgen.

Sollicitatie

Geïnteresseerd in deze leuke vacature? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Het bericht Monteur machines en voertuigen – Nes verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/monteur-machines-en-voertuigen-nes/
By: Lars Visser
Posted: September 19, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties