Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Schoonmaak- ontbijtmedewerker – Buren

62 Views

Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker voor schoonmaak en ontbijt.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Lijkt het jou leuk om bij een hotel op Ameland te werken? Als medewerker schoonmaak en ontbijt bij dit leuke hotel heb je een afwisselende baan. Een echte baan voor vroege vogels, als iedereen in het hotel zich nog een keertje omdraait ben jij bezig met het voorbereiden en klaarzetten van het ontbijt, na de ontbijtdienst help je mee met de kamer schoonmaak van het hotel. Het voordeel van zo vroeg beginnen, vanaf een uur of drie heb je de rest van de middag lekker voor jezelf. Wil je het liefst zo veel mogelijk werken, geen punt je kunt in de avonduren mee helpen in de keuken en de afwas. Het betreft een parttime dienstverband, variërend tussen de 20 en 32 uur per week.

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker die het leuk vindt een periode op Ameland te komen werken. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Aanbod

Het hotel vergoed de bootkosten, overige reiskosten zijn voor eigen rekening.
Een salaris conform Horeca CAO
Overnachtingen en maaltijden in het Hotel tijdens werkdagen

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Het bericht Schoonmaak- ontbijtmedewerker – Buren verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/schoonmaak-ontbijtmedewerker-buren/
By: Lars Visser
Posted: October 21, 2018, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties