Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Huishouding Hotel (parttime) 2018/2019 – Nes Ameland

Huishouding Hotel (parttime) 2018/2019 – Nes Ameland

24 Views

Voor een hotel op Ameland zijn wij per direct op zoek naar een veelzijdige en representatieve medewerker voor de housekeeping. Je kunt c.a. 20 uur per week werken.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

De kern van de functie bestaat uit het schoonmaken van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes, eveneens ben je inzetbaar in de spoelkeuken en de linnenkamer.

Wij zoeken een leuke gastvrije collega die flexibel inzetbaar die voor circa 4 -5 dagen in de week beschikbaar is. Het betreft een parttime baan van c.a. 20 uur, wij bieden huisvesting aan maar ook is het mogelijk op werkdagen te reizen naar en van Ameland, in dat geval vergoeden wij de boot.

Functie eisen

Wij zoeken een leuke collega die weet van aanpakken en bij voorkeur de Engelse of Duitse taal beheerst.

Aanbod

Wij bieden je een baan bij één gastvrij Hotel in een gezellige werkomgeving en een aantrekkelijk salaris! Huisvesting is aanwezig! Je kunt per direct of per maart 2019 starten.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Is deze baan jouw op het lijf geschreven, nem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaande button.

Het bericht Huishouding Hotel (parttime) 2018/2019 – Nes Ameland verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/huishouding-hotel-parttime-2018-2019-nes-ameland/
By: Lars Visser
Posted: November 6, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties