Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Cafetaria medewerker m/v fulltime jaarcontract – Den Burg (GemeenteTexel)

Cafetaria medewerker m/v fulltime jaarcontract – Den Burg (GemeenteTexel)

60 Views

Een leuke horeca baan in hartje Den Burg!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

In dit altijd gezellige eetcafé in hartje Den Burg heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je neemt bestellingen op en draagt zorg voor de bereiding van onze huisgemaakte gerechten, de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs en dranken.

Omdat er geen woonruimte geboden kan worden zoeken wij voor deze functie iemand die woonachtig is op Texel of te Den Helder.

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker met ervaring als kok of cafetaria medewerker. Je hebt inzicht in de werkzaamheden, een vlotte babbel, zin om te werken en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Een leuke fulltime baan, een prettige werksfeer, een goed salaris en een jaarcontract!

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Geïnteresseerd in deze functie? Voor informatie of sollicitatie ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email info@waddenvacatures.nl

Het bericht Cafetaria medewerker m/v fulltime jaarcontract – Den Burg (GemeenteTexel) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/cafetaria-medewerker-m-v-fulltime-jaarcontract-den-burg-gemeentetexel/
By: Lars Visser
Posted: December 6, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties