Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Allrounder grond- en hovenierswerkzaamheden – Hollum

Allrounder grond- en hovenierswerkzaamheden – Hollum

56 Views

Voor uiteenlopende klussen zoals grondwerk en hovenierswerkzaamheden zoeken wij enthousiaste medewerkers met eigen woon / verblijf op Ameland

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Functie

Als ‘allrounder’ ben je multi-inzetbaar op afwisselende klussen. Denk hierbij aan grondwerk, plantwerkzaamheden maar ook als bouwplaats medewerker / opruimer. Vind jij het mooi als geen dag hetzelfde is en leer je het beste door te doen dan komen wij graag met jou in contact!

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij geen schat aan ervaring of uitgebreide diploma’s of certificaten. Werklust is het belangrijkste! Je bent in bezit van VCA basis of bent bereid deze te halen.

Aanbod

Een afwisselende en goed betaalde baan! Wegens de aard en de duur van de functie zoeken wij kandidaten met eigen huisvesting op Ameland. Het werk duurt voort zo lang de weersomstandigheden het toelaten en is fulltime.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Geïnteresseerd in deze uitdagende vacature? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Het bericht Allrounder grond- en hovenierswerkzaamheden – Hollum verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/allrounder-grond-en-hovenierswerkzaamheden-hollum/
By: Lars Visser
Posted: November 19, 2018, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties