Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Keukenhulp strandpaviljoen m/v

10 Views

Zoek je een leuke baan op Ameland en wil je als keukenhulp veel nieuwe ervaringen opdoen? Als jij solliciteert regelen wij de rest. Leuke collega’s, een goed salaris en een fijne plek om te wonen.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Als keukenhulp assisteer je de koks bij de voorbereiding en bereiding van de gerechten. Daarnaast help je mee in de afwas, bedien je aan het loket voor de ijsverkoop, zorg je er samen met je collega’s voor dat de keuken schoon en netjes blijft en dat de voorraad van de keuken bijgevuld wordt.

Zoek je een leuke baan op Ameland en wil je als keukenhulp veel nieuwe ervaringen opdoen? Solliciteer dan direct! Kost en inwoning wordt tegen vergoeding volledig verzorgd.

Functie eisen

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die graag meer ervaring willen opdoen in de keuken. Wij bieden een baan aan voor een periode van minimaal zes weken maar bij voorkeur kun je werken tot einde van dit jaar. Gaat het goed en wil je langer blijven werken dan bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden tot kok of zelfstandig kok.

Motivatie en inzet zijn belangrijker dan ervaring! Dus heb je nog geen ervaring in de keuken en lijkt het je erg leuk om in een keuken te werken, solliciteer dan direct!

Aanbod

Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie
Woonruimte beschikbaar
Een mooie werkplek direct aan zee
Een super gezellig team

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via het sollicitatieformulier of een email met CV sturen naar info@waddenvacatures.nl

Het bericht Keukenhulp strandpaviljoen m/v verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/keukenhulp-strandpaviljoen-m-v/
By: Lars Visser
Posted: March 7, 2019, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties