Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Terras topper (weekenden en vakanties)

79 Views

Scholieren en studenten opgelet! Wil jij bruisen in de bediening op Ameland? Wij bieden een leuke horeca baan voor weekenden vakanties!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten, overdag een lekkere drukke lunch op het zonnige terras en ’s avonds diner in het restaurant. Zomers bruist het tot avonds laat van de gezelligheid, aan de bar of op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Scholieren en studenten opgelet, wij bieden een leuke horeca baan voor weekenden vakanties! Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé bevindt zich een leuk appartement.

Functie eisen

Wij zijn per direct op zoek naar één of meer medewerkers van 18 jaar of ouder met enige horeca-ervaring.

Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en Duits of Engels redelijk tot goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Wij bieden een salaris conform horeca CAO aan, het aantal te werken uren wordt in overleg bepaald. Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Wij komen graag in contact met scholieren en studenten die het leuk vinden om weekenden en vakanties in de horeca op Ameland te werken.

Heb jij zin in een leuke baan op Ameland? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Het bericht Terras topper (weekenden en vakanties) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/terras-topper-weekenden-en-vakanties/
By: Lars Visser
Posted: March 24, 2019, 11:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties