Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Leidinggevende bediening strandpaviljoen (incl huisvesting)

Leidinggevende bediening strandpaviljoen (incl huisvesting)

127 Views

Gaat voor jou geen zee te hoog? Grijp dan nu je kans en kom werken op Schiermonnikoog!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Weet jij wat er van jou verwacht wordt als leidinggevende in de bediening? Bij dit paviljoen is het altijd gezellig, van open tot sluit loopt het hier lekker door. Voor deze functie zoeken wij iemand met body, die sociaal voorkomend en goed in de omgang is met zowel (jonge) seizoenskrachten als ervaren collega’s. Je kent je vak en je producten en hebt bij voorkeur enige kennis van wijn en spijs combinaties of bent bereid jezelf daarin te ontwikkelen.

Op de kaart staan vlees en vis specialiteiten, alle gerechten hebben een mediterraans karakter en die passen goed bij de sfeer van dit o-zo gezellige paviljoen!

Functie eisen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, deel jij onze passie voor gastvrijheid en wordt je blij van wat je leest? Wacht dan niet langer en kom werken op Schiermonnikoog!

Aanbod

Je gaat werken in een leuk team bij een zeer goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog. Wij bieden inwoning in het personeelshuis tegen een kleine vergoeding! Vanwege de beschikbare huisvesting voor het personeel zoeken wij bij voorkeur een kandidaat tussen de 25 en de 45 jaar. Indien je zelf in bezit bent van huisvesting op Schiermonnikoog dan speelt leeftijd uiteraard geen enkele rol.

Het in de vacature vermelde salaris betreft een indicatie. Het salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Wil jij werken op Schiermonnikoog en biedt functie precies wat je zoekt? Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton of per email op info@waddenvacatures.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het bericht Leidinggevende bediening strandpaviljoen (incl huisvesting) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/leidinggevende-bediening-strandpaviljoen-incl-huisvesting/
By: Lars Visser
Posted: May 6, 2019, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties