Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Allround medewerker Eetcafé (mei-sept + huisvesting)

Allround medewerker Eetcafé (mei-sept + huisvesting)

47 Views

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een topzomer!

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Jij weet van doorpakken. Jouw goede humeur werkt aanstekelijk en jij bedient jouw gasten zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten met een glimlach. Als allround medewerker werk je zowel in de keuken als in de bediening. Je bent niet overal maar daar waar het op dat moment nodig is. Jij draait je hand niet om voor een drukke lunch in de keuken of een vol terras want dit is precies waar jij goed in bent!

Wij zoeken een gezellige collega die vanaf mei tot eind september (of langer) bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kan kan komen werken.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven en vriendelijke collega. Staat horeca op jouw lijf geschreven en houd jij van het buitenleven? Reageer dan direct!

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca-CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet. Bevalt het werk jou goed en zie je een toekomst op Schiermonnikoog wel zitten dan bespreken wij graag de mogelijkheden van een jaarcontract.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier

Het bericht Allround medewerker Eetcafé (mei-sept + huisvesting) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/allround-medewerker-eetcafe-mei-sept-huisvesting/
By: Lars Visser
Posted: May 6, 2019, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties