Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

  • Blogs
  • kel.nl
  • Bediening medewerker (seizoen incl huisvesting)

Bediening medewerker (seizoen incl huisvesting)

18 Views

Het ultieme eilandgevoel beleef je op Schiermonnikoog. Jij geniet zichtbaar van het eilandleven en doet je werk met plezier. Pure passie noemen we dit. Voor wat je doet, waar je dit doet én hoe je dit doet. Tenslotte maakt aandacht alles mooier! Word jij onze nieuwe collega deze zomer?

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Wij bieden je een leuke en afwisselende seizoensbaan aan als medewerker bediening. Je neemt bestellingen op bij de gasten, staat achter de bar waar je drankjes uitschenkt en verschillende koffiesoorten bereidt. Daarnaast zorg je voor het uitserveren van dranken en gerechten. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 uur tot circa 22.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

We zijn voor de maanden juli en augustus op zoek naar medewerkers in de bediening om er samen een mooi seizoen van te maken. Kom jij ons team versterken?

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar collega’s die het komende zomerseizoen (juli/augustus) op Schiermonnikoog willen werken en verblijven. Ervaring is geen vereiste, maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

Aanbod

Een leuke baan op een mooi eiland en een loon volgens horeca CAO gebaseerd op leeftijd kennis en ervaring.

Huisvesting is aanwezig. De kosten voor de huisvesting bedragen € 150 per maand. Per dag wordt er € 3,25 voor een warme maaltijd en twee sluit drankjes.

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega in de bediening? Stuur dan een motivatie met je CV via onderstaand sollicitatie formulier

Het bericht Bediening medewerker (seizoen incl huisvesting) verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/bediening-medewerker-seizoen-incl-huisvesting/
By: Lars Visser
Posted: May 22, 2019, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties