Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Gesponsord

Horeca medewerker

70 Views

Ben jij op zoek naar de ultieme zomerbaan en het echte eiland gevoel? Bij dit restaurant op Ameland komen de gasten genieten van de rust en ruimte die Ameland te bieden heeft en natuurlijk van onze lekkere gerechten en dranken. Spreekt het jou aan om omgeven van prachtige natuur te werken bij een goed bezocht horeca bedrijf dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Functie

Voor een restaurant nabij één van de mooiste natuurgebieden van Ameland zijn wij op zoek naar horeca medewerkers voor de bediening en de keuken. Jij staat je mannetje en kunt de wisselende drukte aan, energiek, ziet het werk en pakt het graag aan. Dit geldt zowel voor de functie van bediening medewerker als voor de functie keukenhulp.

Jij bent onze rots in de branding en let op de details zodat onze gasten kunnen genieten van al het moois wat wij bieden. Kun jij je in deze omschrijving vinden dan komen we graag met jou in contact!

Voor medewerkers van het vasteland hebben wij huisvesting boven het restaurant beschikbaar

Functie eisen

Wij zoeken een collega die er samen met ons een mooi seizoen van kan maken. We werken in een klein team waarbij samenwerken het sleutelwoord is. We helpen elkaar waar dat nodig is. Enige affiniteit met het vak is gewenst maar niet beslist noodzakelijk. Wat wij veel belangrijker vinden is dat je het naar je zin hebt in ons team en zichtbaar plezier hebt in jouw werk. Want zeg nou zelf; als je het leuk vindt wat je doet dan wordt je er ook niet snel moe van :-)

Ben jij tenminste twee maanden beschikbaar in de periode juni tot december en zoek je een leuke baan? Laat ons dan snel weten in welke periode jij kan werken en of je in de bediening op de keuken wilt werken!

Aanbod

Een werkweek tot maximaal 38 uur
Mooie omgeving
Mooie producten
Kans op een jaarcontract
Huisvesting boven de zaak

Inlichtingen

Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link of neem voor meer informatie contact op met Waddenvacatures!

info@waddenvacatures.nl

Het bericht Horeca medewerker verscheen eerst op Waddenvacatures.
Original: https://www.waddenvacatures.nl/horeca-medewerker/
By: Lars Visser
Posted: June 3, 2019, 10:00 pmPromoot uw bedrijf op alle social media platformen
Promoot uw bedrijf op alle social media platformen

Reacties