Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto

Inloggen

Laatste reacties

Gesponsord

714 Views

donatie's gezocht

Categorie: Zaken en Transacties
Condition: market:KEL.NL
Door janny Reacties (1)

Wij ruilen en geven weg. Geheel nonprofit, om mensen te helpen die het even moeilijk hebben. Willen wij ons graag in zetten voor de dure december maand.
Wij van fb groep Wij ruilen en geven weg,(te vinden op fb) helpen mensen die onder de grens leven. Helpen mensen die even niks hebben, of niet meer in aanmerking komen na de voedselbank die een grens heeft van 3 jaar. Terwijl mensen vaak een langer tracject lopen dan 3 jaar. Onze wens is om met december maand mensen te kunnen helpen. Om zo ook een mooie maand te hebben.

Want dit is niet zo vanzelf sprekend meer.

Wij willen graag volgend jaar een stichting gaan worden, om op deze manier ons nog meer in te kunnen zetten voor deze groep mensen.

In de afgelopen jaar zijn we enorm gegroeit en is het schrikbarend hoeveel mensen er hulp nodig zijn. De vele verhalen die je hoort, zijn aangrijpend. Wij zetten ons geheel nonprofit in, met 18 vrijwilligers. Dit jaar hebben we een pand waar wij kleding en huishoudelijke artikelen ruilen voor houdbare boodschappen, deze boodschappen gaan weer in voedselpakketten. We krijgen veel kleding en huishoudelijke artikelen gedoneerd en hier zijn we heel blij mee. Deze kunnen we weer ruilen.

Wij vragen u om een gift/donatie om zo onze droom waar te kunnen maken. Om zo meer mensen met de december maand te kunnen helpen. Om zo op weg te kunnen naar een stichting.

info@wijruilenengevenweg.nl

Prijs
Stuur prive bericht