Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto
1608 Views

Paula de Boer

Omschrijving

Het ‘zicht- en vindbaar maken van mijn opdrachtgevers’ is mijn missie.


Met mijn bedrijf – Pride & Proud PR en Communicatie – wil ik ertoe bijdragen dat bedrijven zich on- en offline optimaal kunnen profileren.
Mijn opdrachten zijn zeer divers, maar allen gebaseerd op PR, promotie, communicatie, (online)media support, contentmanagement, redactie en copywriting.

Wanneer je trots bent op je onderneming en jij jouw bedrijf het bekijken waard vindt.. en bovendien de passie voelt om te groeien, zijn er genoeg geavanceerde technieken in te zetten om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten!

Ik ontwikkel en geef Social Media Trainingen maar beheer daarnaast voor opdrachtgevers, uit zeer diverse vakgebieden, het Social Media Management in samenwerking met een vakkundige fotograaf, een app-ontwikkelaar, een grafisch vormgever en een webdesigner.

Daarnaast schrijf ik (web)teksten, redigeer teksten, stel printable en online mediapublicaties samen en geef advies over tools als bijvoorbeeld een Google 360° Tour, Social hotspot of een landingspagina waar alle social media activiteiten worden gepresenteerd.

In mijn Workshops leer ik ondernemers en particulieren hoe zij Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest effectief kunnen inzetten om relaties te leggen, een baan te vinden, klanten te werven en omzet te genereren. 

Mocht je in je netwerk mensen kennen die belangstelling hebben voor een uitgebalanceerde 'Workshop op maat' of mijn expertise hard nodig hebben, kom ik graag met hen in contact. 

Eén telefoontje of berichtje is voldoende!

Kijk voor meer info op www.social-media-support.nl 

Content Management, Social Media, Promotie, Copywriting, Public Relations en Communicatie - seo webteksten, webdesign, webstrategie

Korte_omschrijving: Pride & Proud PR en Communicatie.... als je gezien wilt worden!
Locatie
Geboortedatum: 01-03-1965
Contact_emailinfo@prideandproudpr.nl
Telefoon: 033 2089003
Mobiel: 0620560667
Adres: Havikshorst 21
Postcode: 3871 JK
Plaats: Hoevelaken

Berichten box

Blog

Meer blog berichten