Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto
234 Views

WalkingMyRevolution

Omschrijving
Voor jou als ondernemer heeft Marleen te Vaanholt een gouden kans. Zij biedt voor jou en je bedrijf haar talenten als Inter-Viewer aan waardoor jij met voorkennis, meer focus en met vertrouwen jouw doelen kan gaan halen op een wijze die jou en je bedrijf in staat stelt te groeien via quantum sprongen.

Je haalt hierdoor veel meer rendement uit jouzelf en je onderneming. Daarnaast ga jij er ook een grotere groei mee bereiken dan via het normale lineaire systeem van je bedrijf laten (door)groeien. Die borduurt vaak voort op de kennis die er al is, maar door de informatie jij krijgt door gebruik te maken van Marleen's expertise als Inter-Viewer kan jij jouw plan gaan uitvoeren in de wetenschap, geruststelling en vertrouwen dat dit gaat leiden nog de meest optimale bedrijfsresultaat die jouw bedrijf hiermee kan behalen!

Wow! Wat een bewering, vind je ook niet?

En toch is dat wat Marleen te Vaanholt voor jou kan doen doordat zij met de Inter-View Methode jouw plannen kan gaan onderzoeken op haalbaarheid, slagingspercentage, omzetgroei en voor al HOE je dat het best kan gaan doen!

En dat HOE is nu net de toegevoegde waarde van Marleens diensten. Op basis van jou, jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw plan heeft zij haar ankerpunten waardoor zij kan inter-viewen wat er nou precies voor nodig is om uit het doel achter jouw plan het meest optimale resultaat te halen. Het zal bij menig bedrijf zo zijn, dat er een streep wordt gezet door de een deel van de bedachte wijze van aanpak en dat er een heel ander, maar meer succesvol traject naar voren komt waardoor je vele malen sneller en effectiever jouw bedrijfsdoelstellingen gaat behalen.

 

Inter-View Methode

De Inter-View Methode werkt dus zo, dat Marleen eigenlijk datgene uitvraagt wat jij en/of je medewerkers ook zelf hadden kunnen bedenken. Maar nu doe je dat door Marleen in de toekomst te laten stappen en vervolgens te laten vragen en voelen, via haar inter-view-methode, HOE je het voor elkaar hebt gekregen en wat de MEEST OPTIMALE WEG is! En daardoor zal het traject nu ook inderdaad zo optimaal mogelijk kunnen verlopen, zonder onaangename verrassingen en obstakels, maar juist vanuit rust en vertrouwen. In plaats van dat jij en je bedrijf maar moeten gaan zien hoe je bij je eindbestemming komt, weet je door dit BedrijfsInter-View eigenlijk de route en tussenstops al en is het alleen nog een kwestie van doen!

Marleen te Vaanholt heeft dus zelf geen kennis nodig van jouw bedrijf en jouw doelgroep. Deze methode benut de theorie van de parallelle tijd waarin verleden - heden - toekomst door elkaar lopen of tegelijkertijd lopen. Het is maar net hoe je het wil bekijken. Door haar intensieve training kan Marleen heel makkelijk door die verschillende dimensies heen reizen en precies naar die punten en medewerkers gaan die jou de meeste informatiewaarde gaan geven.

 

Meer informatie

Hieronder zie vind je de verschillende diensten voor ondernemingen. Wil jij liever eerst meer weten over wat een BedrijfsInter-View in jouw specifieke geval kan opleveren, vraag dan een verkennend gesprek aan. Vermeld in die aanvraag ook jouw eigen naam en de naam van het betreffende bedrijf of project. Over het algemeen wordt er dan binnen twee werkdagen contact met je opgenomen.

Locatie

Berichten box

Volgers

Tag cloud