Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto
320 Views

X-ense

Kom naar onze informatiedag! Op deze dag krijg je een volledig overzicht van het bedrijf en de mogelijkheden. Je hoort de missie van het bedrijf. Je krijgt inzicht in het business model. Het verdienmodel wordt uitgelegd. Na deze dag kun je de balans opmaken en kun je voor jezelf bepalen of het voor jou geschikt is. Zo ja, dan kun je direct starten! Lees hier meer: http://www.x-ense.nl/kom-naar-onze-informatiedag/

()

Omschrijving

X-ense is een nieuw, Nederlands netwerkmarketingbedrijf. De kern van onze missie is gezondheid. De (internationale) markt waarin wij werken, groeit explosief. Om onze ambitieuze doelstelling te realiseren, zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemende personen die zich in onze missie herkennen en die zich bij ons willen aansluiten.

Wij zijn er van overtuigd dat mensen door ons concept hun autonomie kunnen terugkrijgen. Zorg dat je onafhankelijk wordt van de overheid en andere instanties. Neem het heft weer in eigen handen. Met ons businessmodel kun je dat realiseren. Wij geloven in het unieke concept van zelfstandigheid in combinatie met samenwerking en support! Ontdek het "Andere Werken", (samen)werken in vrijheid!

Kom naar onze bedrijfspresentatie!

Korte_omschrijving: X-ense: Het Andere Werken!
Locatie
Interesses
Contact_emailinfo@x-ense.nl
Telefoon: 0629590471
Mobiel: 0629590471