Wijzig omslagfoto
Wijzig omslagfoto
187 Views

F jolink

Omschrijving

Yneama Journey 


De liefdevolle plek die een 8 daagse reis organiseert voor vrouwen. Een prachtige 'innerlijke reis' naar je Zelf,welke je gaat maken met een groep vrouwen. De reis wordt zowel in Nederland als in Spanje aangeboden. Een geheel compleet verzorgde reis. Tijdens deze reis ga jij je schoonheid, waardigheid en kracht weer ontdekken. Na de reis zal je terug thuiskeren met een koffertje vol zelfvertrouwen ♥ Houdt de pagina in de gaten voor de verschillende mogelijkheden.

Yneama organiseert reizen, speciaal voor vrouwen die in hun kracht willen komen. Haar schoonheid en waardigheid weer willen ervaren en vooral behouden. Ik nodig elke vrouw die rondloopt met onzekerheid, over zichzelf, innerlijk of uiterlijk. Het gevoel heeft niet goed genoeg te zijn. Of wel tevreden is over zich zelf, maar haar innerlijke kracht niet kan vinden. Wellicht vastloopt in haar leven. Innelijke kind pijnstukken. etc etc..Allemaal herkenbare zaken, en elke vrouw heeft daar wel eens mee te maken. En sommigen komen er gewoon niet uit. Ik help je daar graag bij. Ik zal liefdevol naar je luisteren en kijken, ik oordeel niet over wie je bent...want je bent mooi, precies goed zoals je bent. Maar geloof jij daar zelf wel in?? Ik kan je helpen, en doordat je dit samen met andere vrouwen, gelijkgestemden gaat delen en helen wordt je echt in je kracht gezet, geloof me maar. Ben jij er klaar voor? Om deze uitdaging aan te gaan, en jezelf dit mooie cadeau te schenken? In plaats van een nieuwe garderobe aan te schaffen, omdat je anders onzeker bent over je uiterlijk?? Geloof mij, die kleren maken je echt niet mooier of sterker, als jij je van binnen niet goed voelt...In je kracht staan en tevreden zijn met jezelf, doe je ook in je pyjama! Ik ga mij zelf volledig overgeven aan jou, ik deel ook mijn onzekerheid die ik ooit gehad heb en hoe ik daar vanaf ben gekomen.

Samen met mij ga jij jouw eigen journey maken !

Ik zal jou begeleiden <3

Ik weet wat het is om in liefdevolle verbinding en in totale overgave te leven. Ik heb al heel veel doorstaan in mijn leven, en ik blijf volledig in mijn kracht staan en dat wil ik jou ook leren. Maar wie ben ik nou eigenlijk?

Ik ben Farisa, zelf hoog sensitief en geniet samen met mijn partner van 3 zeer jong volwassen sensitieve kinderen. Met mijn sterke intuitie en gedegen kennis op gebied van hoog gevoeligheid kan ik anderen hierin begeleiden. Ook wordt ik geleid door Yneama, een prachtig zieltje wat maar heel even aards heeft mogen blijven bij mij. Samen met haar begeleid ik jou.Naast deze reis begeleid ik Zowel moeder als kind. Ik werk daarom ook als moeder en kind coach. Maar ik begeleid ook vrouwen die een grote ballast met zich mee dragen. En daar graag uit willen komen. Ik heb zelf een flinke reis gemaakt in mijn leven, dus ik weet wat het is om een flinke rugzak te moeten dragen. Maar tijdens mijn reis heb ik de tas toch stap voor stap leeggemaakt. En sta ik Nu hier waar ik zelf in mijn kracht sta. En mijn hart danst tijdens de gedachten om andere vrouwen hierin te ondersteunen. Dat is mijn passie, en ook mijn missie op deze prachtige aardbol.
Ik werk daarom vanuit mijn eigen gevoel en recht uit mijn hart.
De ballast kan van alles zijn, pijnlijke innerlijk kind stukken, relatie of familie problemen uit het verleden of in het NU. De journey die jij en de groep gelijkgestemden gaat maken, zal heel liefdevol zijn. 
Graag leer ik andere vrouwen hoe ze naar de fluisteringen van hun hart kunnen luisteren, Samen gaan we kijken wat jij bewust of onbewust tegen houdt om deze fluisteringen te kunnen horen. We gaan helen en delen met elkaar als groep. Jij bent niet alleen. We doen het samen! Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk en dat je met het juiste gereedschap op eigen benen kunt gaan staan om jouw eigen levenspad te bewandelen en het leven te vieren waarvoor het ook bedoeld is. Op de manier zoals jij dat wenst! En het gereedschap is heel simpel, dat is dat jij volledig jezelf mag zijn en in jezelf blijft geloven.
Jij gaat naar huis met alleen nog maar zelfvertrouwen en zelfliefde in je koffertje
Ik kan niet wachten om jou te mogen ontmoeten in mijn Hart.

Liefs Farisa

Ik bundel samen met jou mijn krachten, deel mijn ervaringen en ik hoop er samen een mooie reis van te maken met jou.
Ik oordeel niet over jou, niet over je levenspad. Maar zie jou om wie je werkelijk bent. Precies goed zoals je bent!

Heel erg Mooi <3

 

Neem gerust contact met mij op

 

Telefoon: 06-81082657
Email: Yneamajourney@gmail.com
Of via op site via het aanmeld formulier

 

 

Ik heb voor de reis een aparte site en facebookpagina

Mijn gewone website is voor de consulten

Korte_omschrijving: Yneama is de plek voor liefdevolle reizen speciaal voor vrouwen, voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een innerlijke reis welke gegeven wordt op ene prachtige locatie in Spanje
Geboortedatum: 13-06-1974
Contact_emailyneamajourney@gmail.com
Plaats: Etten-leur
KVK: 68336047

Berichten box

Volgers

Tag cloud