Criss Cross Bottom Print Flare Broek

De Criss Cross Print Flare Broek beschikt over een korte rok insteek en criss cross kant omlaag-De broek heeft twee soorten opdruk,vlinders en bloemen-Criss kruis kant op onderontwerpGebruik van het lace-up element is erg populair op dit moment, toont punk en casual dragende stijl-Elastic taille design is erg handig om te dragen-Short rokje-inlegontwerp kan uw heup bedekken, zeer casual tonen-Verdere bodemontwerp maakt gebruik van het hete element in de jaren 60 of 70’s-De stof heeft een beetje elasticiteit, maar het is ademendMaterial: Polyester,SpandexFit Type: SkinnyElasticity: Micro-elasticMaat 36,38,40,42,44Kleuren; zwart/wit-zwart/blauwLevertijd: 10-20 dagen{na betaling}Artikelnummer: 195612601

Door: Social Media Complete Markt
Website: Criss Cross Bottom Print Flare Broek

september 22nd, 2017 by