Vanaf €99,99 ex btw goedkoop een WordPress website laten maken

Wilt u graag een mooie WordPress website laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €99,99 ex btw een leuke WordPress website van 5 paginas voor u maken, wanneer u de site ook bij ons host. U bent de eigenaar van de site en betaald verder geen terugkerende kosten voor de bouw van uw website.

Voor de hosting betaald u €5,- ex btw per maand. U kunt er ook voor kiezen om ons uw site op de hosting server van een derde te ontwikkelen. Hier brengen wij eenmalig een toeslag van €50 ex btw voor in rekening.

Voor het bedrag van €99,99 krijgt u bij ons het volgende:

Installatie van het Divi theme inbegrepen in de prijsImporteren van het ontwerp, uw logo uploaden, de kleuren aanpassen en fotos uploaden.On page zoekmachine optimalisatie van uw website met de Yoast pluginAanmelden van uw website bij GoogleConfiguratie van uw WordPress instellingenInstallatie van antwoordformulieren

Wanneer u bij ons host helpen wij u ook met aanmaken van uw e mailadressen in de installatie van uw emailadressen in uw devices.

U kunt uw website zelf onderhouden, zelf extra paginas toevoegen. Zelf blog artikelen aanmaken, etc.

Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.

Door: Social Media Complete Markt
Website: Vanaf €99,99 ex btw goedkoop een WordPress website laten maken

januari 3rd, 2020 by