Peter Ooms heeft de video van Solum Tegels gedeeld met de groep Promoot je bedrijf op Social Media Complete (Nederland). ... See MoreSee Less

Nieuwe Service @Home: wij komen bij u ter plaatse (op afspraak) met geselecteerde stalen. Zodat u perfect kan kijken of de tegel in uw interieur past. Tot binnenkort !

View on Facebook

Besparing of verdienste
€ 50 - Wehl

Heb jij interesse in parfum ,make-up en verzorging !
Sta je open voor een uitdaging en ben je een doorzetter.
Enthousiast en vindt je het leuk om met mensen te werken,dan kan dit iets voor jou zijn ,maar ik stel me eerst even voor!
Hallo ik ben Gerdi Bloemendaal,en wil jullie graag de zelfde kans geven.
Zelf ben ik al een aantal jaren distributeur bij fm group en wil graag mijn ervaringen met jullie delen ,omdat ik toen zelf werkzoekende was en het mij zoveel heeft gebracht wil ik graag met mensen werken die open staan voor een geweldige gevarieerde (bij)baan.
Je kan dit gewoon vanuit je eigen woonplaats doen en hoeft er niet voor langs te komen ,mijn collega/teamleden zitten door heel het land en er buiten .
Ik beloof geen grote bedragen ,want je verdient naar eigen inzet, en je moet bereid zijn om een starters set aan te schaffen van normaal € 60,00, nu bij mij voor 50,00.
De inschrijving met een voordeel overeenkomst is gratis net als mijn persoonlijke begeleiding ,boekjes en folders.
Ik verdien niet aan de map en ook niet voor het aanbrengen van mensen ,maar door een uniek punten systeem door fm zelf .
Fm is een online shopping bedrijf die producten levert tegen groothandels prijzen en is voor iedereen die 18 is of het dit kalenderjaar wordt .
Opleiding of ervaring niet nodig het is simpel
om te doen want we doen dit dagelijks allemaal al 'promoten van waar jij tevreden over bent ,alleen krijg je er dan niet voor betaald ,maar dat leg ik je allemaal uit. En de alleen dat ,je mag het ook door verkopen,maar niet verplicht, party's houden of zelf je team begeleiden net als ik !
Maar ook mag je zelf de producten inkopen en daar alleen op besparen als je geen verkoop wil.
Mijn passie is geworden om anderen te helpen,en ook net als ik geen baan meer te hoeven zoeken ,of gewoon wat meer te besteden hebben in de maand, je kunt daar meer overlezen op mijn fb pagina fm team Achterhoek of mijn website
gerdibloemendaal.nl,
Hopelijk mag ik jou binnen kort helpen met jou doel en heb je vragen hoor ik het graag .Gr Gerdi
... See MoreSee Less

View on Facebook

Portemonee's , clutches , tassen
€ 7

Leuke portemonnees en tassen / clutches voor een klein prijsje.evt , ophalen of verzenden
... See MoreSee Less

View on Facebook
november 28th, 2015 by Guido Torru